BOYUNCUK İLKOKULU
Boyuncuk Köyü MUŞ/MERKEZ

VİZYON

Hedefimiz çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak. Sürekli iyileştirme ve yerleştirme ekseninde yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek; Milli Eğitimin Genel amaçları doğrultusunda adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda toplam kaliteyi bütün oluşumlarıyla gerçekleştirmektir.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış ilgi ve yetenekleri yönünde hayata üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal yapıcı, sağlıklı ve özgür bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

08:30 / 14:15

Öğretmenlerimiz köy servisiyle ulaşım sağlamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Okulumuz Muş merkezde olup, il merkezine 20 km uzaklıktadır.

Muş merkez